Legötletesebb

Nőnapi ajándékok

Te kinek keresel?

Nőnapi ajándékok

Egyszerű tömegtermékek helyett egyedi kézműves nőnapi ajándékokat keresel? Akkor jó helyen jársz, ugyanis a Meska kézműves, vintage és régiség piacterének eladói jó előre készültek erre a hazánkban is népszerű ünnepre. Ezen az oldalon megpróbáltunk összegyűjteni minél több nőnapi ötletet, hogy mindenki megtalálja a neki legjobban tetszőt.

Mikor van nőnap?

Szerencsére nem bonyolult megjegyezni, hogy mikor van nőnap, de ha bizonytalan vagy, a naptár biztosan segít. A nemzetközi nőnap, ahogy minden évben, március 8. napja, így a tavasz közeledtével nem árt időben átgondolni, hogy a szívednek kedves hölgy számára milyen nőnapi meglepetéssel szeretnél kedveskedni. Azt, hogy nőnap mikor van még akár a Zoltán névnaphoz is kötheted, hiszen március 8. nőnap mindig a Zoltánok napján érkezik. Fontos az időzítés, hiszen az igazán egyedi, kézzel készített ajándékok elkészítése időbe telik. Nézz körül a Meskán, és biztosan megtalálod a tökéletes ajándékot nőnapra!

A nőnap eredete

A nőnap különböző politikai, feminista és szakszervezeti mozgalmak együttes fellépésének eredménye lett. A 20. század elején világszerte egyre többen követeltek munkaidő-csökkentést és egyenlő béreket a nők számára. 1909-ben végül február 28-át jelölték ki nemzetközi nőnapnak, azonban ez a dátum 1914-től március 8-ra módosult egy tragédia emlékére, amelyben egy New York-i gyárba kitörő tűzben 129 munkásnő vesztette életét. Mára a világ nagy részén a nőnap elvesztette politikai jelentőségét, azonban nem ritka, hogy nőnap on civil szervezetek emelik fel a hangjukat a nők elleni erőszakkal és egyenlőtlenségekkel szemben március 8-án.

Nőnapi meglepetés ötletek

Most már tudod, hogy mikor van nőnap, és azt is, hogy mi a nőnap eredete, azonban a nőnapi ajándék ötletekről, amik miatt jöttél, még nem is írtunk.

A válogatásaink között a kézműves nőnapi termékek krémjét találod. A nőnapi ajándékok lányoknak a fiatalabb korosztálynak szólnak, míg a vicces nőnapi ajándékok bárkinek bátran adható, aki értékeli a humoros ajándékokat. Az apró nőnapi ajándékok barátnőnek, feleségnek lehet egy kis kedvesség. Persze, nemcsak a magánéletben szeretjük megajándékozni szeretteinket nőnap alkalmából. A nőnapi ajándékok kollégáknak válogatásunkkal a női munkatársakra is gondoltunk, akiknek itt találhatsz szuper kézműves ajándékokat. A céges nőnapi ajándékokat pedig a céges vezetőség figyelmébe ajánljuk, ha nemzetközi nőnap alkalmából ilyen figyelmes módon kézműves apróságokkal (amelyeket alkotóink akár százas nagyságrendben is elkészítenek) fejeznék ki megbecsülésüket női dolgozóik iránt.

A Meska egyik, de talán legnagyobb előnye az, hogy designereink nyitottak az egyedi rendelésekre. Amennyiben megtetszik neked egy alkotás az oldalon, nyugodtan írhatsz az adott eladónak, hogy készítse el azt neked személyre szabva. Így tehát ha nőnapi meglepetés ötleten gondolkodsz, nincs más dolgod, mint végigböngészni ezen oldal kategóriáit, és leadni kreatív megrendelésedet. Ugye, milyen egyszerű a Meskán nőnapi ajándékot találni? 😊