Design elem

Farsangi jelmezek

Kinek?
Karakterek
Design elem
Farsangi álarcok, minimalista maskarák és különleges jelmezcsodák gyerekeknek és felnőtteknek!

Különleges farsangi jelmezek és egyszerű jelmezötletek a Meska idei jelmezkínálatában! Kérd a legjobb farsangi jelmezeket egyedi megrendelésre, gyors szállítással.

Milyen farsangi jelmezt válassz?

A Meska kézművesei idén is kitettek magukért, hogy a lehető legtöbb féle farsangi jelmezzel töltsék föl a kínálatot, hogy mindenki megtalálja, akinek a bőrébe szívesen belebújna néhány órára. A legjobb farsangi jelmezek között nemcsak a gyerekek, de a felnőttek is bőséggel válogathatnak. Férfiaknak és nőknek, lányoknak és fiúknak, tiniknek is rengeteg kézzel készült jelmez ötletet találsz, de ez még csak a kezdet. Nagyon népszerű jelmezek farsangra barátok, barátnők és párok körében a páros jelmezek és a vicces jelmezek, amikkel a buli színfoltjai lehettek, és szinte garantáltan a jelmezverseny dobogósai közé repítenek titeket. Az igazán különleges ötletet keresőknek pedig ajánljuk a csoportos jelmezeket, ezekből is csemegézzetek bátran a Meska webshopján. Ne feledd: személyre szabottan is rendelhetők a farsangi jelmezek. Egyeztesd a kéréseid közvetlenül az eladóval, aki rövidesen elkészíti a tökéletesen egyedi jelmezt farsangra.

Azt is tudjuk, hogy a profi, csillogó-villogó jelmezek mellett nagy igény van a kreatív megoldásokra és olcsó jelmezekre is, hiszen ki tudja, hogy hányszor veszi még föl a gyerek az aktuális év sláger jelmezét? Talán soha. Ezt is figyelembe véve számos egyszerű jelmez és ötletes jelmez is megtalálható a kínálatunkban, amik néhány kiegészítővel (pl. egy álarccal, fejdísszel, farkincával), illetve egy színben passzoló alap szettel (póló + nadrág, póló + szoknya) tökéletesen pénztárcabarátak, mégis megadják a beöltözős farsangi élményt. Inspirálódj, nézz szét az olcsó, egyszerű és kreatív jelmezek között farsangi jelmez ötletekért, amiket akár otthon is hasznosíthatsz.

Azért természetesen a népszerű farsangi jelmezek, habos-babos hercegnős farsangi ruhák és filmes karakterek jelmezei sem maradnak ki a kínálatból. Válogathatsz ismert szuperhősök, gonosztevők, mesehősök és mesebeli lények (tündér, sellő, manó) jelmezi között is, amikkel egy fél napra te is szuperhősnek és szuperlénynek érezheted magad! Vagy bújj bele egy rendőr, apáca, kommandós vagy balerina bőrébe, és válassz egy napra másik foglalkozást jelmezinkkel, amit mindig is ki akartál próbálni.

Egy beöltözős buli remek alkalom kiszakadni a hétköznapokból, és vidámságot csempészni a szürke téli hetekbe. A gyerekek persze mindezt tudják, az óvodákban és iskolákban hagyomány a farsangi mulatsággal egybekötött jelmezverseny rendezése, de szerencsére a felnőttek körében is egyre népszerűbb a beöltözés, farsangi álarc mögé rejtőzés, vicces jelmezbe bújás. Rengeteg jelmez ötlettel, aprólékosan kidolgozott ruhákkal és egyszerű, olcsón megvalósítható vagy megrendelhető jelmezekkel várunk. Dobd fel a hangulatot egy farsangi bulival, jelenj meg a legviccesebb vagy legmeghökkentőbb jelmezben, és vidd bele a barátokat, párodat is a mókázásba egy páros jelmezzel. Mindehhez megtalálod a kiegészítőket a Meska online piacterén, nézz szét alaposan a kínálatunkban!