A nyár első vasárnapja

Ismét eltelt egy iskolaév, egy szempillantás alatt itt a nyár, ami egyebek mellett azt is jelenti, hogy ideje megköszönni a gyermekekkel foglalkozó iskolai-óvodai nevelők egész éves munkáját.

Ehhez nyújtunk most némi segítséget összeállításunkkal.

A virágot mindenki szereti, ugye? Egy gyönyörű virágbox örök emlék marad a tanítványoktól, óvodai csoporttól. Lolli különleges vagy hagyományosabb színösszeállítású díszei közt biztos találunk olyat, ami elnyeri a megajándékozott tetszését.
Egy emlékkönyvvel sem lehet túlságosan mellélőni. Alkotni boltjában speciális, fémdomborításos technikával díszített emlékkönyvet találtunk, amelynek lapjai öntapadósak, így az átlátszó fedőlap alá lehet helyezni fotót, sima lapot, melyre verset, visszaemlékezéseket, gyerekek fogalmazását, jókívánságokat lehet írni, rajzolni.
Te láttál már olyan tanárt, aki mindig tudja, hol a tolla vagy a szemüvege? Szinharmonia mandalás tolltartója talán a legfeledékenyebb tanároknak is segít az írószereket vagy egyéb fontos tárgyakat a helyére rakni - és persze később megtalálni :-)
Férfiaknak általában nehezebb ajándékot találni. Így van ez az év végén is, ha egy kedves tanárt akarunk meglepni valamivel. Ez a diófa irodai rendező Woodspot műhelyéből esztétikus és hasznos kiegészítője lehet bármelyik íróasztalnak. Elemei kivehetők és egymással kicserélhetők, így mindenki olyanra alakítja, ahogy számára a legkényelmesebb.
Ha pedig nem tudunk dönteni, hogy melyik ajándék tetszene a legjobban a kedvenc tanárnak, óvónéninek, a Meska Ajándékkártya jó választás. Többféle címletben vásárolható a nyitóoldalon az ajándékkártya szimbólumra kattintva, vagy a meskaajandekkartya boltban. Így a megajándékozott maga tudja kiválasztani az egyedi kézműves termékek közül a neki legjobban tetszőt.

 

További termékek pedagógusnapra, ballagásra >>>

https://www.meska.hu/u/rslyxtvp