NoWaste

Nemrég külön kategóriát hoztunk létre a hulladékhegyek csökkentését elősegítő termékek számára. Te is fontosnak tartod a hulladékmentes életmódot?

Íme egy kis ízelítő a kategória kínálatából:

Kívül 100% német minőségű pamutvászonból, belül víztaszító réteggel bevont pamutból készült ez az uzsonnatartó tasak.
Többször újra használható, belseje egy mozdulattal letörölhető, fertőtleníthető.
Elfér benne néhány szendvics, gyümölcs és egy félliteres palack is. Tépőzárral záródik, így nem szóródik ki belőle az étel.
Használj természetes, és egyben lebomló 100% juta fonalból horgolt mosogatórongyot a műanyag szivacsok helyett. Az akasztó segítségével lógatva tárolhatod, így a száradás is hatékonyabb!
Ha környezettudatosan vásárolsz ne aggódj!
Vásárold kedvenceid tüll tatyóban vagy vászon zsákban, majd hazaérve tedd át ebbe a pékárutárolóba, kenyeres zsákba, mely PUL belső rétegének köszönhetően megtartja a kenyér, kifli, egyéb finomság frissességét 2-3 napig, penészesedés nélkül, ugyanis ez egy vízzáró réteg, mely szellőzik, így nem fülled be akár a firssen sült kenyér sem.
Húzószájának köszönhetően fel is akasztható, így nem foglal sok helyet.
A műanyag szatyornak 200-1000 év a lebomlási ideje. Látva ezt az adatot nem árt komolyan elgondolkodni az egyes anyagok újrahasznosítási lehetőségén, hiszen annyi mindent megteszünk a Földünkért, ugyanakkor sokat ártunk is, így nem árt odafigyelni a környezettudatos élet elfogadásának és alkalmazásának fontosságára.

Pamutvászon és tüll kombinációjából született meg ez a textilzsák, melyet magaddal vihetsz a bevásárlásokra. Csak rakd tele zöldséggel, gyümölccsel, esetleg pékáruval! A zsinór végén műanyag zsinórfék található, amely összehúzás után megakadályozza a tartalom kiborulását.
Ha elkoszolódott, dobd be a mosógépbe 30 fokra!

Környezetbarát mosható vízhatlan szalvéta uzsonna csomagolásához.
Külső oldala mintás pamutvászon, belső oldala PUL. Könnyen letörölhető a belső fényes felület, szükség esetén pedig 40 fokon mosógépben mosható. Két pár tépőzárral méretre lehet állítani. Kinyitva kis terítőként is használható :-)

 

További NoWaste termékek a Meskán >>>