1 perc, 1 álom, 1%

2019-ben a NAV készíti el az adófizetők többségének adóbevallását, így könnyű megfeletkezni a jövedelemadó egy százalékának felajánlásáról. A Meska partnere, a Csodalámpa alapítvány; személyesen is ismerjük a munkájukat, és minden évben őket támogatjuk. Ezúton szeretnénk a figyelmetekbe ajánlani őket, és kérni a segítségeteket!

Az idén is lehetőség van arra, hogy magánszemélyként rendelkezzünk az összevont adóalap után befizetett személyi jövedelemadónk 1%-áról. Ezt legkésőbb május 20-ig az szja-bevallási formától függetlenül is megtehetjük. A rendelkező nyilatkozaton hozzájárulhatunk ahhoz, hogy nevünket és elérhetőségünket a megjelölt civil kedvezményezettel közölje a NAV, ez azonban nem feltétele az érvényes rendelkezésnek.

A Csodalámpa Alapítvány 2003-as alapításától kezdve már több mint 3549 életet veszélyeztető betegségben szenvedő gyermek arcára varázsolt mosolyt, támogatta őket a gyógyulásban azzal, hogy egy olyan kívánságát teljesítette, melyet a családnak nem állt módjában: régen áhított játékot, kerékpárt, számítástechnikai eszközöket kaptak vagy kedvenceikkel találkozhattak.

Önkéntesei kiemelkedő munkája mellett támogatóik adományai, rengeteg apró szívesség és igen magas arányban a magánszemélyek 1%-a teszi lehetővé, hogy az életveszélyesen beteg gyerekek kívánságait teljesítsék.

Ha szeretéd megismerni a Csodalámpa Alapítvány munkáját, esetleg az idei 1%-ot nekik ajánlanád, további részletekért kattints ide: www.csodalampa.hu