Ki a kertbe!

Kellemes tavaszi hétvége ígérkezik. Élvezd Te is kinn a szabadban a simogató napsütést, a lágy szellőt és a vidám madárcsicsergést! Ha pedig a meskás tavaszi termékek közt szeretnél böngészni, íme egy kis segítség :-)

Bár a borsó még nem érik, már nagyon várjuk, hogy az édes zöld bogyócskákat ropogtassuk! Ha Te is így vagy vele, kricsar vicces fülbevalója Neked való!
SzJano műhelyében egy igazán nélkülözhetetlen kerti szerszám készült. A kis kovácsoltvas ásó szorgos munkáját biztos meghálálja a kert!
Vízililiom névre hallgat ez a gyönyörű, míves, régi falikút, amit popdeco mozaik technikával újított fel. Ha valami hangsúlyos díszítőelemet szeretnél kertedbe (vagy fürdőszobádba), nem is kell tovább keresgélned.
Ezekkel a mókás kis kerámia gombákkal a balkonládát ugyanúgy feldobhatod, mint a kert bármely pontját, de egy cserepes virág díszítésére is kiválóan alkalmasak. A gombákat hajasmaria formázta fehér agyagból.
Ha tavasz, akkor bodobács. A gyerekek kedvence szolnokiagnes jóvoltából a szobába is beköltözhet. Az akvarellfestményről készült mininyomat a gyerekszoba falán mutat legjobban.

 

Még több kerttel kapcsolatos termékért katt ide >>>