Mindennapi trikolór

Rengeteg egyedi kokárdát találhatunk a Meskán. Összegyűjtöttünk néhány nemzeti színű kiegészítőt, ha úgy tetszik, újraértelmezett kokárdát, amit az ünnepnap elmúltával is bátran viselhetünk!

Arszi nemezgolyókból megálmodott kitűzője egyszerű, de egészen különleges hatású utalás. A három szorosan összesimuló gombóc egy kis vidámságot csempész a megemlékezésbe.
Ez a szép virágos anya-lánya kokárda Bugacfilc műhelyéből nem csak a nemzeti érzelmeket, hanem az összetartozást is finoman jelzi.
Természetesen az is találhat magának megfelelő kiegészítőt, aki a hagyományos kitűző helyett ékszerrel szeretne tisztelegni a történelmi nap előtt. Nettcsipke karkötőbe csomózta a nemzeti színeket.
Gyurmami kedves, ovis jeles kokárdái ugyancsak arról gondoskodnak, hogy a kicsik is sajátjuknak érezzék az ünnepet. De egész biztos, hogy máskor is örömmel viselik kokárda-jelüket.
A spirál forma vonzza a tekintetet. DombiAnita makramé technikával készült fülbevalóját ezért azoknak ajánljuk, akiket nem hoznak zavarba a bámészkodók ;-)

 

Ha még több kézműves kokárdára vagy kíváncsi, katt ide >>>