Hó volt, virág van

Itt a tavasz! Na jó, még azért nem húzott bele teljes gőzzel, de pár hóvirág már kibújt a földből. Akkor pedig mondhatjuk, hogy tavasz van, nem?

Mutatjuk is, hogy a Meskán milyen hóvirágok nyílnak mostanában.

Köszöntsd a tavasz első virágait Krianadesign termékében. A gyöngyből fűzött élethű hóvirág nyaklánc és fülbevaló szett egyetlen tavasztündér ékszerkollekciójából sem hiányozhat!

Ha pedig a lakásodat díszítenéd inkább,

Woodlabor asztaldísze igazi koratavaszi hangulatot varázsol bárhová is teszed. Mert persze nem csak az asztalon mutat jól ez a letisztult formavilágú dekorációs elem. Egyszerűsége okán a lakás bármely pontján megállja a helyét, és ahogy igazi társa is, a szemfülesebb vendégek figyelmét biztos felhívja magára.

Lámpagyöngy technikával készült ez a hófehér üvegékszer Holes műhelyében. A hóvirág ihlette, sodronyra fűzött medált kásagyöngyök egészítik ki.

Találóan a Tavaszi zsongás nevet kapta ez a "szédítő" gyurmamedál. Az ember szinte érzi a tavasz illatát, ha ránéz ;-)

A medált Molma készítette.

VintageGarden kerámia hóvirágaival feldobhatjuk kertünket, vagy ha az nincs, ablakpárkányunkon is viríthatnak a tavasz hírnökei. Ajándékként is biztos siker egy csokor hóvirág, ráadásul védett társaikkal szemben ezek a virágok örökké virítanak.

 

Zöld-fehér, hóvirág ihlette termékválogatásunkhoz katt ide >>>