#meskaland - 2. hét nyertesei

Örömmel mutatjuk be #meskaland játékunk második heti nyerteseit. Gratulálunk nekik!

A Meska 10. szülinapja alkalmából meghirdetett #meskaland játékunk második heti képeit mutatjuk be blogcikkünkben. Ne feledd, a játék 10 héten keresztül folytatódik szeptember 26-ig, és minden héten egy 5.000 forintos Meska Ajándékkártyát, illetve három Meskatáskát ajándékozunk a legtöbb lájkot kapó fotók készítőinek. Részletekért kattints ide: https://www.meska.hu/meskaland

 

A második héten is egy babafotó kapta a legtöbb lájkot. A képet Barna-Legoza Rita küldte a játékba kisfiáról és Hopphopp lovacskás babacipőjéről. Gratulálunk az 5000 forintos Meska Ajándékkártyához!

 

 

Zsákay-Fehér Orsolya gyűrűtartó dobozról küldött nekünk képet. A dobozkát Csicsi8 készítette, hogy Örökkön-örökké emlék legyen a nagy napról.
Csonkáné Puskás Barbarának is küldünk egy Meskatáskát. Barbara Luca fotójával és Picinkee pelenkatáska-kiskönyv borító szettjével vett részt a játékunkban. Reméljük, Luca a Meskatáskának is legalább ennyire fog örülni :-)
A heti harmadik Meskatáska pedig Rónainé Pállfy Judithé, aki két Eredeti Magyar Betyárról készített fotót. A pólók Fehernep Meska boltjából származnak.
Kállai Máriától Sikarts vagány, motoros kulcstartójáról kaptunk fotót.
Szenes Katalin családi fotóval jelentkezett a játékba. Lánykáit Mkkata ruháiban örökítették meg a babafotózáson.
Ez a pótkocsis traktor Bócsó Rozália fiú unokái kedvence. A játékot Eurowood készítette.

 

Gratulálunk a nyerteseknek és köszönjük a beküldött képeket!

Természetesen szeptember 26-ig továbbra is várjuk a #meskaland fotókat, részletek: https://www.meska.hu/meskaland