Párizsi karácsony a Meskamázlin!

Bohém lelked karácsonykor is Párizsban kalandozik? Elképzeled, milyenek lehetnek a Szajna-parti város ünnepnapjai, a Champs Elysées sugárúton andalgó szerelmesek, a Notre-Dame előtti hatalmas karácsonyfa, a századfordulós körhinta a Trocadero téren? Elrepíteni sajnos nem tudunk Párizsba, de egy aprósággal mégis közelebb hozhatjuk neked... Nyerd meg a Meskamázlin Kaludiabizsu párizsi mütyürkéjét!

Egy nőnek sosem lehet elég ékszere - ezt a tényt már sokan megállapítottuk. Ebből következik, hogy ékszertartók, ládikák, dobozok és csecsebecsék nélkül sem lehet élni. És ki tudna ellenállni egy ilyen igazán romantikus, vintage kis apróságnak? Főleg, ha egyenesen Párizs egy darabkáját rejti magában! A ládikát Klaudiabizsu decoupage technikával díszítette, a tetejét mozaikdarabkákkal rakta ki, és végül az oldalát csipkébe és szalagba öltöztette, majd puha szivaccsal bélelte ki.

 

Ám ezzel még nincs vége! A belsejébe egy pár, Eiffel-tornyot mintázó apró fülbevalót rejtett, hiszen a kincses ládika kincs nélkül nem lenne az igazi...

 

Ennek az édes mütyürnek a magával ragadó bája pont apróságában rejlik: hosszúsága (rövidsége) mindössze 8,7 cm, szélessége (vékonysága) 5 cm, magassága (kurtasága) pedig 4,7 cm. A fülbevaló hossza 3,5 cm.

 

 

A fésülködő asztalon, sminkes polcon, vagy a vitrinben biztosan akadna hely egy ilyen gondosan, aprólékosan díszített dobozkának. A benne rejlő, Eiffel tornyot mintázó fülbevaló pedig romantikus kiegészítője lehet akár mindennapi viseletednek is. Na, megtaláltad a helyet, ahol tartod majd és a rucikat, amikhez viseled? Vagy a franciásan pikáns és divatos hölgyet, akinek ajándékoznád? Ha a válaszod igen, irány a Meskamázli, hogy legyen esélyed megnyerni! (http://meska.hu/nyeremenyjatekok)

 

Egy héttel ezelőtt woody76 is élt ezzel az eséllyel, így karácsonyra egy evatta-féle matyó fülbevalóval lett gazdagabb! Gratulálunk és boldog ünnepeket (mindenkinek)!