Öltözködési tippek a télre

Télen is bátran mutassuk meg alakunkat, és ne dugjuk el! Most megmutatjuk, hogyan dobhatod fel unalmasnak hitt ruhadarabjaidat, és még néhány öltözködési tanáccsal is ellátunk.

Így dobhatod fel divatosan az egyszerű megjelenésedet, Bien.hu

 

Sokan úgy tartják, hogy a kifinomult ízlést legjobban az egyszerű megjelenés mutatja meg, hiszen ez is azt bizonyítja, hogy nem kell kivetkőznünk magunkból ahhoz, hogy csinosak legyünk. Ha azonban nem csak az igényességre, hanem a különlegességre is törekszünk, jó, ha feldobjuk az egyszerű megjelenést.

 

Egy jó táska öltöztet, s amellett, hogy hihetetlenül praktikus, a nagyobb verziók még karcsúsítanak is. De nem csak az óriási méretűekkel érdemes kísérletezni, hiszen manapság a láncos, kisebb bőr táskák is hódítanak, s ezek ugyancsak tökéletesen fel tudják dobni a megjelenésedet. Az izgalmas borítéktáska, vagy bármilyen más különleges darab remek kiegészítője egy stílusos nőnek.

 

Az övek már jó ideje a divatban vannak, bár időről időre megújulnak, valószínűleg sosem lesznek unalmasak. Társíthatjuk szoknyához, bővebb, vagy feszesebb felsőhöz, esetleg kabáthoz, az biztos, hogy ez a kiegészítő feldobja a megjelenésünket.

 

Több tippért kattints ide!>>>>>

 

 

 

A 6 legszebb szoknya trend az őszi, téli szezonban, Bien.hu

 

Idén egyértelműen uralják a divatot a szoknyák; változatosak, sokoldalúak és könnyen kombinálhatóak.

 

A rakott szoknya manapság már nem csak kockás változatban kapható, de a vagányabbakat és a mini fazonokat csak a fiatal őzikelábú nőknek javasolt. A kicsit teltebbeknek nagyon jól állhat a térd fölött végződő, csípőig érő rakott szoknya, aminek hangsúlyos, gumis a csípőrésze.

 

A ceruzaszoknya minden alkattal csodát tud tenni, ám leginkább a teltebb hölgyeken mutat jól. Esetükben tökéletesen hangsúlyos lehet a derékvonal, amennyiben magasított derekú darabot választanak.

 

 

 

 

 

 

Még több trendi szoknyafazonért kattints ide!>>>>>

 

 

 

Így öltözködj a hideg hónapokban, ha telt vagy, Bien.hu

 

 

Sokan úgy vélik, hogy ősszel és télen elbújtathatják a bő ruhák alá súlyfeleslegüket, de a valóság az, hogy ezek a darabok még inkább felhívják a figyelmet az előnytelen vonalakra. Az alma alkatúakat kivéve feltétlenül hangsúlyozzuk a karcsú derékvonalat, ez ugyanis ívet ad a formáknak, s csodálatos homokórát varázsol.

 

A teltebb nőknek is abszolút jól állnak az érdekes, fodros felsők, amik a kívánt területre irányítják a figyelmet. De vigyázni kell ezekkel a praktikákkal, hiszen a rosszul kiválasztott felső éppenséggel kövéríthet is. Az oversize ruhákat nem kell elfelejteni, de válasszunk olyanokat, amiknek van tartásuk, szép az esésük és könnyen kombinálhatóak a blézerekkel, kardigánokkal. A bővebb darabokat egy övvel is átköthetjük.

 

 

 

További öltözködési tanácsok teltebb hölgyeknek>>>>>

 

-x-

 

 

 

 

Meska ruhatár:

ByBERNA - Különleges formájú, piros, mintás táska, Meska Garka - Csíkos csatos filc táska, Meska Vehrdesign - Valódi bőr borítéktáska, Meska
Nagymarti - Éjfekete alkalmi szaténöv, Meska Retromantic - Horgolással díszített szövet öv, Meska Spalti51 - Érdekes megoldású csat nélküli öv, Meska
GoldSu - Bőrdíszítésű ceruza szoknya, Meska Sylviabiro - Magas derekú hajtásos szoknya, Meska Bige - Sötétkék rakott szoknya rózsaszín zsebbel, Meska
Imolafashion - Oversized basic ruha, Meska Lookrecia - Tüllös rakott szoknya, Meska Maniabyeeve - Szoknya arany cipzárral, Meska