Nyerj könyvszobrot a Meskán!

A Meskamázli heti nyereménye a bibliofilek és az irodalombarátok szívét dobogtatja meg: egy szív dombormintát kiadó könyvszobor Veru970 műhelyéből, mely méltó dísze lehet minden olyan lakásnak, ahol a könyvek kitüntetett helyet és figyelmet kapnak!

Lakásod összetéveszthető egy könyvtárral? Minden helyzetre tartogatsz egy szépirodalmi idézetet? gyakorta hangoztatod, hogy csak az ember olvas? Akkor díszítsd környezeted könyvszoborral! Ez a különleges, egyedi, maradandó könyves ajándék a lapok gondos, precíz hajtogatásával készült. Így bújik Veru970 jóvoltából új, méltó köntösbe egy levitézlett könyv, hogy formabontó ékessége legyen a szobának. Remekül mutat komódon, kandallópárkányon, de talán mondani sem kell, hogy legszívesebben a szívünkhöz legközelebb álló olvasmányokat tartó polcon őrködne.

Ha máris hallod a könyvespolc rimánkodását az új lakóért, vagy egyenesen a könyveid kiáltanak új barátért Veru970 könyvszobra személyében, ne késlekedj játszani érte a Meskamázlin (http://meska.hu/nyeremenyjatekok)!

 

A nyereményjáték legújabb mázlistája hakunamatata lett, az ő csuklójára száll a Vintage Ékszerek Kicsiny Boltjából elillant vintage lepkekarkötő. Gratulálunk!

 

Ha nyertél vagy vettél már valamit a Meskáról, küldd el nekünk a fotóját használat közben, és nyerj vele meskás vászontarisznyát vagy művészi fotózást nyári fotópályázatunkon! (http://meska.hu/meskavakacio)

 

Könyvmoly barátaidnak számos ajándékot tartogat a Meska (kattints ide)!

Bibliofil válogatásunkat lejjebb találod: a könyvespolcunkra Veru970, Kreativmano / Babobead, Pupili, Enciboltja, FoltShopRon és Vargaildiko könyves cuccait helyeztük kedvcsinálóként.