Nyerj kalocsai mintás fülbevalót a Meskán!

Ha sem a város pezsgő lüktetéséről, sem a vidék hagyománykövető tisztaságáról nem szeretsz lemondani, és pláne nem jutna eszedbe, hogy a kétféle életérzést egymás ellen fordítsd, akkor OrsolyBorsoly modern technológiával készült, ám tradicionális díszítésű ékszere neked való kiegészítő! A kalocsai mintás zsugorka-fülbevalót most megnyerheted a Meskamázlin!

Űrkorszaki technika, hagyományos minta: opál színű zsugorkából készült OrsolyBorsoly kézzel festett, kalocsai mintás fülbevalója. A matt fehér és a tusfekete szigorú egyszerűségét egy korallpiros gyöngy dobja fel, és így az összhatás ellenállhatatlanul üde és nőies lesz.

 

Ez a kedves bizsu elegáns öltözetnek éppúgy méltó kiegészítője lehet, mint az utcai futkosós szerelésnek. Megkapó egyszerűségével és pajkos könnyedségével kitüntetett lakója lehet az ékszeresdobozkának! Virágos részének átmérője: 2,5cm; akasztóval és gyönggyel együtt a teljes hossza: 6cm.

 

Ha ez az édes kis apróság máris a füledbe csimpaszkodna, játssz OrsolyBorsoly kalocsai mintás fülijéért a Meskamázlin (http://meska.hu/nyeremenyjatekok)!

 

 

A Meskamázli előző fordulójának könyvmolyoknak való nyereményét, Veru970 könyvszobrát andrea0223 nyerte, gratulálunk!

Zsugorkazuhatag a Meskán: kattints ide!

Gyönyörködj a zsugorka sokoldalúságában lenti válogatásunkban, melyben OrsolyBorsoly, KovacsFlora, Csill0212, Mirrand, Neverland és Kemcsi termékei szerepelnek.