Most érdemes korán kelni!

Október 14-17-ig akár 35% kedvezménnyel tudsz vásárolni a Meskán. Az idén Te is korán kezded az ünnepi készülődést?

Mától 4 napon keresztül 15% 25% és 35% kedvezménnyel tudsz megvásárolni bizonyos termékeket a Meskán. Íme egy kis ízelítő az akciós kínálatból:

 

Jellyfash egyszerű, ám annál sokatmondóbb pólóját most 35 %-os kedvezménnyel kapható. A hímzett póló fekete vagy fehér színben, több méretben tudod megvásárolni.
Akár a fenti pólóhoz, akár egy elegáns szetthez pompásan mutat Doreeenka kalapált ezüst fülbevalója. Légy merész, extravagáns és elegáns egyszerre ezzel a 4 cm-es átmérőjű vagány kalapált karika fülivel! És most ez is 35%-kal olcsóbban lehet a Tiéd!
A fagyit mindenki szereti. Csörgő formájában még a legkisebbekk is élvezhetik. A gömböt cukorszórás díszíti, egy kívánatos szamócával a legtetején. Renigurumi alkotásáért ráadásul most 25 %-kal kevesebbet kell fizetned.
Szinharmonia szerint "a téli időszak, az advent és karácsony kuckós és meghitt hangulatát idézi ez a dobozka, mikor forró tea gőzölög az asztalon, a szobákat a mézeskalács és fenyő édes illata lengi be, a kandallóból a tűz meleg pattogása hallatszik és bizsergető izgalommal várja mindenki, hogy ajándékával mosolyt csaljon szerettei arcára, a szívekbe pedig simogató szeretetet". Ezzel csak egyetérteni tudunk. Most ez a kedves dobozka is 35% kedvezménnyel kapható.
Végül, de nem utolsó sorban Semyseven egyszerű, szolíd menyasszonyi fejdíszét mutatjuk meg. Érdemes most beszerezned, ha fontolgatod az esküvőt, mert most 25 %-kal olcsóbban vásárolhatod meg.

 

 

További akciós termékekért kattints az alábbi linkre:

https://www.meska.hu/Find/promotion