Mosolyalbum

A júliusban zárult gyermek alkotópályázatunk kapcsán beérkezett szívmelengető visszajelzésekből kötöttünk egy csokrot, fogadjátok szeretettel! Az alkotópályázat vállalkozó szellemű nyerteseivel készült mini-interjúkat csütörtökön és pénteken olvashatjátok a Meska blogban.

„Először is szeretném megköszönni az alkotópályázat lehetőségét, amely - hogy kicsit naprakészen fogalmazzak - az "utánpótlás-nevelésben" nagyon fontos! :) Minden nap élvezettel nézegettem én is az újabbnál újabb gyerekalkotásokat, ötletes műveket! A lányomnak hihetetlen örömet szereztetek már annak a lehetőségnek a fellebbentésével is, hogy megjelenhet egy rajzocskája egy nyilvános helyen, sőt még nyereményt is kaphat érte a végén.”

„Ezúton szeretném kifejezni hálás köszönetünket az egyedülálló élményért, amit a gyermek-alkotópályázaton való részvétel jelentett számunkra! Hatalmas pedagógiai erő - elsősorban leleményes bíztatás, esztétikai nevelés - rejlett ebben a játékban; s nem utolsó sorban  határozott közösségformáló erővel bírt, hiszen a mindennapi szavazásokban, együttszurkolásokban vitathatatlanul egymásra talált a baráti körünk, a rokonságunk. (Minden rendelkezésre álló kommunikációs eszköz segítségét igénybe véve tartottuk „szem előtt” egymást. Külön említést érdemel a kedvcsináló, szívünkhöz közelálló hangvételű eredményhirdetés; örök hála legyen érte!”

„Nagyon köszönjük a lehetőséget, hogy pályázhattunk a gyerekek alkotásaival. Igazi öröm, hogy egy ilyen színvonalas helyen lehet a gyerekeim kedvenc tevékenységével pályázni.”

 

Külön öröm számunkra, hogy a meskás részvételi ajándékok, amiket azoknak a gyerekeknek osztottunk, akik végül nem nyerték meg a kiválasztott díjat, szintén szuper fogadtatásban részesültek:

„Rettenetesen örült a lányom, egyáltalán nem zavarta hogy nem a kiválasztott ajándékot kapta a rajzáért.
Még-egyszer köszönjük a kedves gesztust, hogy nem csak a nyertesek örülhettek.
Igazi boldog mosoly volt az arcán miközben azt mondogatta: Látod anya, látod! Mondtam hogy nyerek!

 

„Remek ötletnek tartom, hogy minden kisgyermeknek jut egy kis apróság, hogy ne érje őket csalódás, és ne veszítsék el a lelkesedésüket.”

 

„Köszönjük ezt a nagyon szép gesztust! Kislányom sokszor hiányolja más pályázatoknál, ezt a visszajelzést, ami azoknak szól, akik ugyanúgy dolgoztak, mint a többiek, csak nem nyertek.”

 

Mi is köszönjük a részvételt és a lelkesedést! Az „utánpótlás csapatot”, vagyis az alkotó kedvű gyerkőcöket a jövőben is tervezzük mozgósítani, a mostani pályázat utózöngéjeként addig is csütörtökön és pénteken olvasgassátok az alkotópalántákkal készített interjúinkat a blogban!