Mínusz 12% ár, plusz 12% nyár!

Válts nyári üzemmódra: engedj napfényt és színeket az életedbe, lazíts, nevess, újíts, legyen időd magadra! Ehhez nyújtunk segítséget azzal, hogy számos inspiráló egyedi alkotást két teljes héten keresztül 12%-kal olcsóbban vehetsz meg a Meskán! Frissítsd fel magad egyedi kézműves alkotásokkal most sokkal olcsóbban!

Május 13. és 26. között minden nap más termékcsoportokból vásárolhatsz 12%-os engedménnyel: ha szemfüles voltál és feliratkoztál a hírlevelünkre, az aktuális szezonváltó akciós kategóriákról az elsők között értesülhetsz! Legyél gazdagabb a nyaradat bearanyozó egyedi cuccokkal, és a fergeteges nyárköszöntő akciónkon megspórolt 12%-ot költsd nyári élvezetekre!

Tipp: Nézd meg korábban kedvencnek jelölt termékeidet is, hátha valamelyiket 12% kedvezménnyel begyűjtheted. ;-) (Kedvenc termékeidet a www.meska.hu oldalán a Fiókom/Kedvenceim menüpontban találod, ha éltél a kedvencelés lehetőségével.)

Az akció ideje alatt a benne részt vevő termékek mellett a kedvezményes ár jelenik meg (piros színnel, hogy el ne téveszd)!

 

Vigyázz, kész, itt a nyár, zuhan az ár: az engedménydömping mától indul, és május 26. vasárnapig tart!