Meskavakáció / 5.

Miután megszámláltuk a hullócsillagokat, romantikus napok vették kezdetüket: néztünk ábrándosan naplementét, randiztunk régimódra langy nyári estéken, és levezetésképpen palacsintával édesítettük meg az életünket - hát ilyen volt a Meskavakáció ötödik hete.

Nyár, bicaj, naplemente, romantikus várrom, vízpart... tökéletes díszletek az ábrándozáshoz! A tökéletes hangulathoz tökéletes társ dukál, ez esetünkben egy sokoldalú baglyos táska.

 

"A fotón a kedvenc Nyitraiadi-féle baglyos táskámmal pihenek a tatai Öreg-tó partján.  Tavaly februárban rendeltem, azóta töretlen a sikere: egyedi minta, igényes kivitelezés, praktikus belső rész. Talán még lelke is van - imádom." - lelkendezik Dia.

Így randevúzik egy gavallér a hölgyével: virágok közé viszi sétálni, s közben bókokat susog a fülébe.

 

"Rám ezer virággal
Szórtad a tavaszt
S égi boldogsággal
Fűszerezted azt."

 

Gyöngyvér régivágású ismerkedési esttel kedveskedett a Meskamadaraknak, mi pedig csak sóhajtozunk párás szemmel.

A sok ábrándos pillanat azonban még nem ok arra, hogy fusson a háztartás! Rózsi konyhájában csípte el a vakáció slágerételét, a palacsintát sütögető Meskamadarat, aki pontosan tudja, mit jelent az "édes élet"! 

 

A Meskavakáció pályázatat folytatódik! Kiírás itt: www.meska.hu/meskavakacio, további képek a Facebookos galériánkban! Nyeremények: heti három meskatáska, valamint a fődíj egy profi fotózás a Metzger Vanda Stúdió felajánlásával!

ps: a legbiztosabban e-mailben jutnak el hozzánk a pályaművek: a meskavakációs fényképeket a kommunikacio@meska.hu postafiókba várjuk.

 

Augusztusi romantikus meskás csokrunkba (lent) Nyitraiadi, Nicely, Decora, Giorgio79, Czetka11és Trashman alkotásait kötöttük. <3