Izgalmas tárgyak színes őszi levelekből

Ha Te is szereted felvenni egy-egy séta vagy kirándulás során az izgalmas színben pompázó, őszi faleveleket, most megtudhatod, milyen kreatív tárgyak formájában gyönyörködhetsz bennük továbbra is!

 

Ezekhez a hangulatos mécsestartókhoz csupán tiszta befőttesüvegekre van szükséged, melyekre kívülről kell a leveleket ízlésesen felragasztani; az üvegeket szájára további díszként raffia, csipke, vagy spárga is kerülhet.

Egy sima fa alapra (pl. tetszőleges színre festett rétegelt lemez) csodás fákat varázsolhatsz szintén lepréselt, száraz falevelek, és egy kisebb faág felragasztásával.
Ezeket a lepréselt leveleket két réteg viaszos papír közé helyezték, majd vasalás után körbevágták; az így kapott díszeket egy meleg színű égősor égőihez rögzítették; így született ez a nem mindennapi hangulat világítás!

A képen látható asztaldísz tulajdonképpen egy  falevelekből formázott tál; a leveleket egy felfújt lufira ragasztották; száradás után a lufit kipukkasztva készen is van a szemet gyönyörködtető asztaldísz!

 

Az eredeti, angol nyelvű leírást itt találod!