Farsangi jelmezötletek az egész családnak

Farsangi bálra vagytok hivatalosak, és még fogalmatok sincs, milyen maskarában jelenjetek meg? Összeszedtünk néhány ötletet, amely segítségedre lehet, hogy találj az egész családnak kedvére való jelmezt.

7 aranyos farsangi jelmez kislányoknak, Bien.hu

 

Piroska

 

Igazi kislányos jelmez, egy olyan mesehős, akinek a bőrébe minden gyerek szívesen bújik. Egy fehér harisnya és egy bájos kisruha biztosan lapul a szekrényben, már csak egy kis kosár kell, amiben a gyerek a lekvárt viheti – persze, egyszerűbb, ha üres, papírral vagy textillel díszített befőttesüveget raksz bele.

Egy nagy, téglalap alakú piros anyag felső részén vágj két lyukat, amin a gyerek át tudja dugni a kezét. A lelógó rész lesz a köpeny, a felső pedig a csuklya.

 

 

 

 

Több kislányos jelmezötletért kattints ide!>>>>>

 

 

 

 

7 farsangi jelmez ötlet kisfiúknak, Bien.hu

 

Tengerész vagy kalóz

 

Elég hozzá egy cicanadrág, amit a hűvösebb időben talán a fiúk gardróbjában is meg lehet találni, de ha van lány tesó vagy unokatesó, akkor biztosan nem okoz gondot kölcsönkérni egyet.

Mivel mostanában divatos volt, tengerészcsíkos pólód talán Neked is van, és ha egy kicsit nagy a gyerekre, annál jobb. A derekánál tegyél rá egy övet, amibe jöhet a játék- vagy papírkard, a fejre pedig már csak egy kendő kell. Ha szemkötést is készítesz, vagy a szemceruzáddal szakállat rajzolsz neki, a kissrácból a hét tenger legfélelmetesebb kalóza lesz.

 

 

 

Még több kisfiúknak való maskaratippért kattints ide!>>>>>

 

 

7 viccesen szokatlan farsangi jelmezötlet pároknak, Bien.hu

 

 

Frédi és Vilma

 

Amennyiben olyan buliba készültök, ahol egészen biztosan kellemes a hőmérséklet, tehát nem kell fáznotok, akkor legyetek ti a kőkorszaki páros!

 

A ruhák egyszerűségének köszönhetően bátran kiszabhatod őket saját kézzel – persze, előbb nem árt megkérdezned a párodat, hogy nincs-e ellenére a hálóing fazon nyújtotta szabad alsó szellőzés, mert ha igen, akkor egy rövidnadrágot vagy vastagabb boxert is simán alá lehet venni. Vilmaként elég kontyba fogni a hajad, de ha ragaszkodsz az eredetiséghez, kellhet egy paróka.

 

 

 

Ha érdekelnek még vicces jelmezötletek pároknak, akkor kattints ide!>>>>>

 

 

-x-

 

Ötletek a Meskáról:

Mmajcsi13 - Erdei manó jelmez, Meska Blasiusdesign - Yabba-dabba-doo Frédi póló, Meska Mintamokus - A gomba alatt című mese szereplőinek fejdísze, Meska
Barbanya - Farkas 3D maszk, Meska 5letshop - Színes lepke álarc, valós méretű sablon + csináld magad leírás, Meska Nikkencs - Csipke maszk, Meska