Csináld magad: szívmelengető Valentin-napra!

Szívmelengető ajándékot szeretnél adni olyasvalakinek, akit szíved minden melegével szeretsz? Akkor örvendeztesd meg egy szó szerint vett szívmelengetővel, melynek megalkotásában Pillangó lesz segítségedre! A kedves, szív formájú, tönkölybúzával töltött párnácska megmelegítve gyógyír a fájós fülnek, görcsölő pocaknak, vagy egyszerűen csak jó hozzábújni. Valentin-napra még elkészülhet!

A szívmelengető elkészítéséhez szükségünk lesz egy erős, jó tartású maradék anyagra. Kezünk ügyébe helyezünk ollót, szalagot, krétát/szappant/tollat.
Tölteléknek használhatunk tönkölybúzát, de cseresznyemagot vagy levendulát is. A búzát használat előtt átszitáljuk, és fél órán át kb. 100 fokos sütőben hevítjük, hogy csírátlanodjon.


Mikróba téve később a magok jól átveszik a hőt, így melegítő párnaként használható a szívecske: így lesz autentikus szívmelengetőnk!

Felrajzoljuk az anyagra a mintát és kivágjuk. Amennyiben kiváncsian szimatoló kisállattal rendelkezünk, a gondosan csírátlanított tölteléktől próbáljuk meg távol tartani, bár ez kétségkívül nehezebb, mint a szívecske elkészítése.

Összevarrjuk a két anyagot színt szín oldallal összefordítva, de hagyunk egy kis rést, amin kifordítjuk.
Ezután következhet a töltelék betöltése (és opcionálisan a kíváncsi kisállat megvigasztalása).

Végül összeöltögetjük a lyukat, és egy hozzá illő masnival díszítjük a szívmelengetőt, és szívdobogva várjuk, hogy átadhassuk annak, akit szívünk minden melegével szeretünk!

Ha tetszett Pillangó csináld-magad leírása, nézz szét a boltjában, és tudj meg róla többet a vele készült Meska-interjúból!

PÁRNAMÁNIA A MESKÁN! KATTINTS!

 

Hasonló termékekből összeállított szemezgetőnket alant találod.

 

A termékajánlóban az alábbi alkotók boltjaiból válogattunk:

Bensi, kerteszevi, LaMonka, MeryEnn, Vighilda.