Csináld magad: romantikus díszgömb lagzira!

Egymást érik az esküvők nyáron: ám ha az ifjú pár főszezonban kel egybe, érdemes spórolniuk az menyegzőn, hogy a főszezoni nászút-nyaralásra is fussa a büdzséből. Htunde84 útmutatását követve a dekorációnál máris meg tudják fogni a garasokat: egy hangulatos díszgömb elkészítése sokkal egyszerűbb, mint ahogy a látványos végeredmény sugallná.

Amire szükségünk lesz a díszgömb elkészítéshez: hungarocell gömb, szatén vagy organza szalag, tengernyi gombostű, valamilyen szép papír, virágos lyukasztó és sok-sok türelem.
Első körben az általunk választott papírból kell rengeteg sok kis papírvirágot lyukasztanunk. Ez stresszoldásnak sem utolsó.
Amikor már már nagy halom papírvirágot lyukasztottunk, kezdődhet a virágocskák feltűzködése. Gombostű segítségével ráerősítjük z apróságokat a hungarocell gömbre. Ügyeljünk arra, hogy lehetőleg ne látszódjon ki a hungarocell, szépen fedésbe legyenek a virágok. Talán mondani sem kell: a bevezetőben említett türelem leginkább a munkafolyamatnak ezen részéhez kell.

Mindaddig tűzködünk, amíg a teljes gömböt el nem fedi a virágtenger.

 

Ekkor nem marad más hátra, mint megtalálni méltó helyét, akár a lakásunkban, akár a lagzi helyszínén. Helyezhetjük virágkaspóra, de fel is akaszthatjuk: lehet belőle asztaldísz vagy lebegő dekoráció. Mindenképpen megakad a tekintet rajta!

Ha tetszett Htunde84 csináld-magad leírása, nézz körül a boltjában, és ne hagyd ki a Meska vele készült interjújának az elolvasását sem!

 

A Meskán mindent beszerezhetsz egy hangulatos esküvőhöz, kattints ide!

Kedvcsinálóként alant találsz egy válogatást esküvői díszekből: Htunde84, Tothrita7, Garti63, NoaNoaStyle, Trashman és Garievi termékeiből szemezgettünk.